Kiscsitől a nagyig, mindenkinek a megfelelőt

Kicsitől a nagyig, mindenkinek a megfelelőt!

OpticR olyan komplex szoftvermegoldás, amely egyaránt képes kiszolgálni az egy üzlettel rendelkező vállalkozásokat, és a nagy optikai üzletláncokat is. A rendszer megoldást nyújt a készletgazdálkodás, értékesítési és beszerzés problémáira. Lehetővé teszi a vizsgálati eredmények rögzítését, a gyártás (csiszolás és össze/szét szerelés) folyamatának követését, és hatékony eszközt kínál az ügyfélkapcsolatok kezelésére is. A rendszer vitathatatlan előnye, hogy kifejezetten az optikai vállalkozások igényeire szabottan működik, könnyen bevezethető, használata egyszerű elsajátítható és rugalmasan alakítható a vállalkozás működéséhez.

Komplett megoldás optikai vállalkozásoknak!

A leggyakoribb megoldás, amivel az optikai vállalkozások szembesülnek, hogy iparági megoldás híján, megpróbálják a folyamataikat hozzáigazítani a piacon elérhető kiskereskedelmi ügyviteli rendszerekhez. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a fajta kényszerű alkalmazkodás nem eredményes, mivel ezek a megoldások túl általánosak, így számos üzleti igényre egyáltalán nem nyújtanak megoldás.

Az OpticR tervezésénél kizárólag az optikai vállalkozások igényeit tartottuk szem előtt. A rendszer tervezésébe több cégvezetőt, optometristát, és szemészt is bevontunk, ami lehetővé tette a szakmai szempontok érvényesülését a tervezés, a fejlesztés és a tesztelés során. A szakemberek közreműködésével fejlesztett OpticR lehetővé teszi az optikai vállalkozások ügyvitel igényeinek maximálás kiszolgálását, ami egyaránt igaz a kereskedelmi árucikkek és a szolgáltatások értékesítésére is. A rendszer teljes körű támogatást nyújt az ügyfélkapcsolati adatok kezelésére. Támogatja a releváns ügyféladatok rögzítését, különböző szempontok alapján történő leválogatását, ami alapján kampányok, értesítések, hírlevelek küldhetők a számukra. Lehetővé teszi a készletek pontos nyilvántartását, vizsgálati adatok rögzítését, majd ebből megrendelés nyomtatását az ügyfeleknek, valamint, a beérkező termékek készletre vételét követőn értesítés küldését az ügyfeleknek, akár e-mail, akár SMS üzenet formájában.

Amellett, hogy teljes körűen képes rögzíteni és tárolni az üzleti tranzakciókkal kapcsolatos adatokat, lehetőséget biztosít a proaktív értékesítést végző vállalkozások számára. Az OpticR számos lekérdezést kínál a felhasználók számára, amelyek segítségével rendkívül gyorsan áttekinthetők a cég kereskedelmi jellemzői (legtöbbet vásárolt termékek és értékesített szolgáltatások, legkevésbé fogyó termékek, utolsó árak, stb) a főbb üzleti trendek, a vásárlási szokások, ami alapján könnyebben beazonosítható a potenciális ügyfélkör, a számukra értékesíthető termékek és szolgáltatások köre. Mindezeket most Ön is kipróbálhatja! Keressen bennünket és - minden kötelezettségtől mentesen - kérjen tőlünk bemutatót.

Ajánlatkérés